disney-maraton

Är hos Smilla, naaaajs! Ikväll kör vi mys med smält choklad,jordgubbar , vindruvor och chips! Ganska naaaajs! Kameran är med så bilder kommer ni få, haha såg ju hur det gick förra gången haha.. Men ha en underbar helg så hörs vi när vi hörs!
Puss

en ful mobilblogg

Godmorgon! Hinner/orkar inte sätta på datorn så får göra en ful Mobilblogg. Smärtan i foten har kommit tillbaka så blir ingen träning eller match för mig i helgen.

Åker till Smilla efter skolan och spenderar natten där. Hoppas ni får det lika bra som jag kommer få!


från helgen



två stycken, orkar inte ladda upp fler. Men du är bäst mitt hjärta hoppas benen och händerna blir bättre!

you are beutiful

 Ful effekt..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HEJ BLOGGISEN
INLÄGGET SER CP UT FÖRLÅÅÅÅÅT! Kom hem från bästa Smilla för ungefär en timme sen där jag spenderade min eftermidddag med bakning,prat,skratt och musik! Har verkligen haft det toppen! Du är bra du Smilla!
Om du tycker Smilla verkar cool kan du checka hennes blogg på www.ssmmiillaa.blogg.se och jag är sär och orkar inte lägga in en fräck länk.. hahahahahhahaha fräck
 
Laddade precis över bilderna från helgen, haha har inte kollat på dem än och är fan osäker på om jag ens vill visa dem här.. Ska snart ta fram lite choklad och se på tv i min ensamhet, ingen är hemma vafan..
 
OJ VAD FLUMMIGT DET HÄR INLÄGGET BLEV MEN JAG ORKAR INTE VARA SERIÖS. HEJDÅ
 
P.S jag såg Willy och de andra från bygglov idag, så jävla coolt ♥♥♥

I want to like people but they are just so fucking stupid

GODMORGON! Klockan är 06:48 och jag har varit vaken i typ en halvtimme och sovit i ungefär fem timmar det är väääääääldigt lite.. KLOCKAN 08:30 BÖRJAR JAG MED GYMPA!
 
ADIOS

helluuu

Hallå där! Ville bara säga att jag är hos cajsa och att jag har varit det sen typ sju igår kväll! Hehe hittade den här  bilden från i våras på hennes dator, söt eller något..? Bilder och lite sånt kommer när jag är hemma!
 

Hey guys!


the rose


bad things happens for a reason

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en halvtimme sen att jag grät.. Drömde en sjukt hemsk dröm att en av mina kompisar dog och jag gick i skolan och sen så ah.. Åh det var iaf sjukt hemskt..
Idag ska jag nog inte göra någonting, hatar det här när det inte är shortsväder eller mysiga höstkläder!
Hoppas att ni får en bra dag , kram!
 

one boy - thousand feelings

Hello there!
Idag var det fredag och den var sjukt efterlängtad. Spenderade först den i skolan där allt var som vanligt samma folk har typ sett alla sjuor nu haha.. Lite senare på en fotbollsplan i ösregn när vi mötte Nora och sedan vann den matchen. Cajsa och Wilma kom och tittade på matchen och sen gick vi hem till mig och åt mat,skrattade och skratta lite till! Ni är sjukt bra ni tjejer!
Hoppas att eran Fredag  har varit lika bra som min har varit!♥

-

hatar vädret

if we were a movie you'd be the right guy

Hallå där!
Idag så har jag bara gått i skolan, sovit och ätit. Årets skolkort togs också är helt hundra på att det blev sjukt dåligt.. Nu ska jag faktiskt bara sätta på en film och sen ska jag sova haha är sjukt trött och lite ledsen men det är en annan historia. Så godnatt eller något!

en av de finaste jag sett , är du

Ville mest kika in och säga godnatt, ska alldeles strax krypa ner och se på någon serie eller film. Imorgon tar jag och Nellie bussen 07:55 till skolan så kommer inte hinna uppdatera innan!
Godnatt nu ♥

lite bilder från sommaren 2012

 
Hade en hüber-mysig dag i Nora med mina kusiner!
Firade Midsommar på landet med familj släkt och vänner!
Var en vecka i Turkiet och var väldigt mycket med tjejen på bilden längst ner! Helt jävla oförglömlig vecka en av de bästa semestrarna helt klart!
Umgicks lite med denna flicka! Världens bästa Vilma!
Men det är ändå denna flickan som jag varit mest med. Jag förstår inte hhur denna sommar hade blivit om du inte varit med mig. Du är så underbar så sjukt bra!

 
Många är inte med på bilderna men ni betyder lika mycket iallafall! Kram på er!
 

i went to sleep thinking about you and woke up the same

Tjenare uppspärrade ögon!
Idag var det min andra dag som en åttaklassare, känns fortfarande sjukt bra! Det bästa är att vi har lunch i en timme och typ 20 minuter! När jag kommit hem så gick jag först över en stund till Nellie och sen bestämde vi oss för att springa haha fyfan typ ingen av oss har någon kondis men det funkade iallafall!
Har skolfoto imorgon. FML... Har liksom inte blivit bra sen typ tvåan antingen så blir jag okej men har sjukt höga krav eller så blir jag bara ful eller något..
Kram på er!

nu är jag tillbaka på blogg.se

Hej alla fina!
Häromdagen så kände jag verkligen att jag var så trött på devote. Alltså det är så sjukt jävla segt allt! Så nu är jag tillbaka här på den här bloggen,dock har jag tagit bort alla gamla inlägg och gjort lite nya kategorier. Känns super faktiskt.
Idag började jag i åttan på lillånsskola. Det känns hur sjukt bra som helst faktiskt, vi fick ett bra schema och bra lärare det här läsåret kan inte bli annat än  bra. Dock fick vi två läxor första dagen ibland undrar man ju hur de tänker.. Nu ska jag faktiskt sätta mig och läsa lite i en bok jag ska läsa 120 sidor tills på torsdag nästa vecka så det kanske är lite bra att börja i tid tänkte jag!
 
Ha en fortsatt bra dag så kommer vi höras lite senare ikväll eller imorgon, kram!