she is speciall♥

Idag har jag varit med Smilla, köpte mig ett par myssepyssebysser som Smilla så fint kallar dem. Otroooooooligt jävla sköna! Efter stan så åkte vi hem till henne , tog lite kort och bara var så störda som vi kan. Har verkligen världens bästa vänner nu ♥
 
Mammis och jag ska alldeles strax sätta på en film! Så vi hörs nog inte mer ikväll, puss och godnaaaatt!

mot smillan-frillan

ful webb-bild men ingeeeen bryr sig och för den som ville veta är jag #glader idag

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Hej du jag tycker om dig.
 
Vaknade sent idag eftersom jag satt uppe och tittade på massa tjej-filmer inatt.
Ska nog antagligen dra och träffa Smilla idag ska försöka få upp henne på stan eftersom jag behöver myskläder nuuuuu!
Hoppas att er söndag blir bra så hös vi senare, pusshej!

A loving heart is the beginning of all knowledge.

Bilder från förra veckaaaan!
 
Vilken tråkig blogg jag har, men jag går ju i åttan (fedt' naaajz att man kan skylla på deeeeeet egentligen är jag bara laaaaaat).
Spelade sista matchen med mitt fotbollslag idag, känns väldigt tråkigt eftersom vi spelat tillsammans sen vi gick i lekis.. Och nu så splittras vi fan va sämst, jag kommer iaf böra spela med lillån 98/99/00 eller vad fan det blir. Kommer säkert att bli jättebra iaf.
Imorgon vet jag inte vad jag sak göra träffa Smilla eller Erik menmen ha en bra dag så hörs vi senare, tänkte börja uppdatera mer (sagt det ganska många gånger nuuuuuu).
 
HA DET BRA
 

he is special

HELLU! ligger just nu i min säg med sp boken uppslagen, har fått galet mycket läxor tills på torsdag så lär vara upptagen ett tag till. borde kanske plugga lite mer men fastnar alltid med sms hehe.

JAG VET ATT JAG SUGER PÅ OCH BLOGGA MEN JAG HAR LIKSOM ANNAT FÖR MIG


peace


goodbye my hopeless dream

 

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched - they must be felt with the heart.

 
vet inte vilka jag visat, men det ni ser på bilderna är min mormor och morfars hus och trädgård. Jag ville bara säga att jag saknar det och jag saknar de också. Väldigt mycket.
 

We might be apart but I hope you always know You’ll be with me wherever I go

mitt lilla hjärta..♥
 
Vart väldigt mycket tårar i skolan idag från många vänner, hatar det här men vi klarar det här tjejer det kan jag lova er!♥
 
Efter skolan hade jag det väldigt bra med Martin, Gustaf och Cajsa köpte nutella och massa annat gott och körde på film hemma hos Martin! Senare på kvällen drog vi till gården och träffade annat härligt folk så myyys!
 
Imorgon är jag ledig, så otroligt skönt. Ska se lite på film nu sen sova, imorgon kommer Wilma och Cajsa hit och bakar bullar.. Kommer gå bra eller något. Men vi hörs imorgon puss!
 

Love all, trust a few, do wrong to none.

+ny profilbild sen i söndags, tagen av Cajsa!
 
Sitter just nu i soffan helt forever alone , var precis inne i min brors rum och snodde några klubbor inte för han skulle bli särskilt arg men iaf!
Idag hade jag hål i två och en halv timme , har haft sjukt många håltimmar på senaste tiden och ligger redan efter i både matte och no.. Gick iaf hem till Cajsa då, lagde mat och hade allmänt mys.
 
Har pluggat nästan hela eftermiddag förtuom en paus på typ en timme då jag sov hehe!
Kram!
 

hatar blogg.se i detta nu

alla mina bilder är tydligen för stora så ni får fan klara er utan bilder fyfan blogg.se man vill ha bra kvalité ju..
 
har spenderat min helg med asbra folk. I fredags var jag på gården och det var ganska bra förutom att en enda person ska förstöra allt.. Skitsamma inget mer om det har brytit kontakten med den personen nu iaf.
Imorgon är det måndag och jag har ångest för jag borde ha pluggat lite i helgen men jag har inte orkat så nu vet hela världen det!
 
Adios

heart

kom för någon halvtimme hem från gården och ligger nu i sängen. Har haft en riktigt bra och mysig kväll med bland annat Jennifer, Hampus , Erik och Smilla! Självklart var det flera till som gjorde kvällen asbra!
Imorgon ska jag träna och sen tror jag att jag drar till Lillån och träffar lite härligt folk, får se lite hur det blir!
Men nu ska jag iaf sova eftersom jag är totalt död, godnatt!


Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that

HEEJ
Idag har jag gått i skolan och spelat match, vi vann med typ 8/9-0 ganska skönt med vinst! Ska strax gå och gå och lägga mig tror jag.. Är trött som fan, godnatt!
 

jag vill inte till skolan


Don't go through life, grow through life

en saknad♥
 
underbar himmel ikväll, fick ett tråkigt besked nyss är väldigt ledsen just nu.. Hör av mig imorgon.

-

Jag har inte pluggat ett skit än.. Jag ska sova snart, eller ja men jag vill. Men nu ska jag faktiskt tvinga mig själv att ta fram engelskaböckerna. Kanske bloggar mer idag men ska först plugga! Puss!

I hope life isn't a big joke, because I don't get it

Kom hem från skolan för typ en halvtimme sedan, hade en ganska bra dag inga konstiga lektioner men ändå väldigt bra! Ska snart leta fram lite läxor och läsa lite sådant! Kanske inte världens roligaste men ja ni förstår haha!
KRAM
 

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain

Godmorgon!
Idag har jag idrott första lektionen, inte lite kallt nejnej.. Men vet inte om jag ska vara med för jag är liksom tjej om ni förståååår! Somnade säkert runt halv tre igår..Kul eller något!
Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag, puss!
 

jag.vill.inte.sova

© från Berlin, innan min systemkamera kom till världen.
 
Jag vet inte vad det är. Men det är fan något som fattas i den här bloggen (som förövrigt är dödsdömd) om ni har lite tid så går det sjuuukt bra om ni lämnar en liten kommentar vad ni vill läsa om. Mer foto, mindre text? Liksom nä jag vet inte. Nu ska jag iaf stänga av datorn och sova. Lycka till Josefin. Godnatt förfan.

planer för veckan

Något kommer säkert ändras men så här ser det ut nu!
 

i wanna sing i wanna shout i wanna scream till the words dry out

 
Spotify rullar i lurarna och det är egentligen alldeles försent eftersom jag ska upp vid halv sju imorgon. Idag har jag umgåts med Hampus, Hasse, Alex, Pontus och Cajsa. Saigon hanns med där någonstans.
Jag har kommit på hur sjukt mycket jag saknar sommaren.. Bara sova, vara med vänner, sola, vara brun, bara säga ''vi behöver inte göra det idag''. Inga måsten. Jag gillar inte struktur jag vill ha liv och rörelse.
Natti

If you ever find yourself lost in the dark and you can't see, I'll be the light to guide you

gammal bild, ny redigering
 
Godmorgon! Vaknade för typ en timme sen och har hunnit äta frukost och duschat! Vet inte riktigt när Cajsa vaknar men det blir säkert bra! Hoppas er dag blir bra så hörs vi lite senare!
 

i need to stop thinking about you because i know you're not thinking about me

Foto:Vilma
 

Spenderade hela kvällen med att redigera bilder. Tänkte faktiskt bara sätta på en film på Swefilmer.com nu och sen sova. Är sjuuukt trött även fast jag sov tretton timmar inatt. Imorgon träffar jag Cajsa och det är bra.
Pussar

sister

aj löv ju♥

I am happy


lazy day

I bildbristande tider får man ta till en bild från Spanien, saknar det inte lite nejnejenej..
 
Idag har varit en dag som jag inte orkat gjort mycket alls. Har hunnnit med två vändor till coop en med mamma en med pappa. Två filmer har även hunnit tittas igenom. Ikväll kanske jag åker till Cajsa ikväll, får se lite hur det blir!
Puss sötnosar!

svar på kommentar

Fråga:gud vad snyggt :()
vart har du köpt allt ifrån svara järna i ett inlägg <3
Svar: Trosorna/gina , bhn/lindex , jeansen/rut mfl , scarfen/ JC , stickade tröjan och  myströjan / carlings , jeanshorta/hm , doc martens/ scorett.
 
Hoppas det räckte som svar!

nytt



Var på marieberg med mamma och pappa efter skolan fick med mig tre par trosor, en bh, ett par jeans , jeansshorta, scarf, , stickad tröja , mys tröja och världens finaste skor! Kärleeeek ♥


Blev en riktig hemmakväll efter jag kom hem, så otroligt skönt ibland. Mysbyxor på chipsen fram osånt!

Hoppas er dag  har varit bra för min har varit awesome från skolan till nu! Puss!

 


min skinnjacka




Färgen på den är exakt samma men vädret var så olika så det ser inte samma ut.. Var lite stressad när jag tog dessa men orkar inte ta nya hehe..
PUSS

thursday

Gör som Therese tror jag det var och skriver likadant, att en blogg skulle bli så mycket roligare om man inte varje gång man kanske inte bloggat på två dagar skriver värsta förklaringen varför man inte bloggat, så från och med nu ska jag inte göra det (om det inte är något viktigt ) men ni fattar!
Igår så hade jag EN lektion, dock hade jag stått i Cafeterian och haft en hål på två och en halvtimme men iaf.. På håltimmen gick jag och köpte mat till Jennifer som var hemma och var sjuk, kunde bara vara där i en halvtimme ungefär innan jag hade lektion menmen.. Efter skolan så umgicks jag lite med Cajsa, Nicklas, Hasse , Alex och Martin hann även med en runda till Max och käka lite tjockismat med Cajsa på kvällen!
Idag käkade jag tjockismat (igen) idag dock med Nathalie och lite härliga tjejor ifrån nian! Slutade 13:45 vilket var helt jävla underbart! ÄLSKAR ATT SLUTA TIDIGT!  Ikväll så kanske jag träffar Cajsa och chillar på Skolans tak men vet inte riktigt.. 
OHFYFAN VAD LÅGNT INLÄGG MEN PUSSAR OCH KRAMAR TILL ER SOM ORKAT LÄSA ALLT!

mot skolan


monday

visad bild men whatever..
Idag var det måndag, skoldag! Kände mig ganska bra när jag gick till skolan men nu har jag ont i halsen och inget godis fick jag heller av Jonte.. fuck you äpplet. Imorgon ska jag spela match.. Kommer gå åt helvete då jag dog på gympan imorse. Ska strax fota min skinnjacka som jag har haft i snart en månad men inte orkat att visa haha!
Har runt 40 glosor som bara ligger och väntar på att fastna i mitt huvud, men det gör jag imorgon hehe..
Godkväll!

blöö

Mår ganska bra nu, har sett fyra disneyfilmer (in love) , druckit 13 koppar te och ätit upp en halv kladdkaka. Om jag inte blir sämre kommer det både bli skola imorgon och match på tisdag! Ska faktiskt bara se en film eller ett OC avsnitt sen ska jag sova, fick bara sova typ fem timmar inatt..
Kram och ha det bra!

sick

Min bästevän idag<3
Är sjukt förkyld och har antagligen feber.. Har druckit fyra koppar te redan och fler kommer det bli, hoppas er dag är bättre än min!

If I was your girlfriend, I’d never let you go

Är cpförkyld och det som håller mig uppe är disney channel, te och choklad. Är även ganska nere för massa annat skit som hänt senaste tiden men skitsamma ''shit happens,things go wrong , just remember lives moves on'' . Tänkte iallafall sätta på OC och se några avsnitt av det då jag inte orkat ladda ner någon film på länge.
Godnatt nu alla

someday♥

Världens bästa föräldrar köpte den här till mig idag när de var på Marieberg! Den luktar så himmelskt gott och kommer verkligen använda den varje dag nu ett tag! MIN NYA KÄRLEK♥

hello everybody!

Hej alla finisar!
Kom hem från smilla runt elva, har verkligen haft en grym eftermiddag och kväll! DU ÄR BÄST VÄRLDENS BÄSTA DU!
Sen jag kommit hem har jag bara tagit det lugnt och sett på massa olika filmer. Känns som om jag håller på att bli sjuk har ingen aptit och kan knappt andas.. Ikväll tror jag bara att jag stannar hemma men kanske träffar några får se lite hur det blir!
Hoppas att ni får en underbar kväll! Puss