-


Love all, trust a few, do wrong to none.

 

Amarican theme

Hej bloggisen!
Var och åt bruch med mammis,pappis, broris och Mathildis på Clarion idag. Det var ''amarican theme'' och det var så himla gott! Känns som om jag aldrig kommer bli hungrig igen! Cajsa ska sova hos mig inatt, vilket jag tycker är asmysigt. Hon kommer om någon timme och då ska vi väl köpa pizza eller något annat gott! Ha en bra lördag så hörs vi senare ikväll antagligen!♥
 

fuck rubriker

Sitter här i min säng forever alone. Är asarg på min skola de kan gå och skjuta sig själva. Men är samtidigt jävligt glad att jag slipper se de där idioter till lärare på hela helgen (posetiv fucking mottanke scoooore!) Imorgon ska jag iväg och äta brunch med familjen. Fan va najs. Men ha det bra! Pusshej!
 

Allt som vi har sagt, allt som vi har gjort.

Jag och Smilla♥
 
Hej bloggisen, vet att jag varit lite dålig på uppdateringen den här veckan men ni får fan leva med det. Har spenderat lite tid med Cajsa och alla de där som jag redan nämnt en miljon gånger.
Skolan rullar på och har haft ganska mycket läxor och en hel del arga vikarier, även många skratt som är helt underbara. Världens bästa folk är det som jag går med.
Sitter just nu och klurar på en dikt till svenskan eller själva dikten är klar men den är alldeles för privat för att lägga ut här.. Mellan mig och min lärareeeee. Five och Julia är med mig i telefonen och vi stöttar varandra i läxorna. Aja ha  det bra så hörs vi zumorgen!
 

Emma Thörn

Vi är så jävla cp, men jag älskar dig ändå❤


Jag vill ha sommar, sol, vara brun och gå klädd såhär!

Massa opublicerade bilder, saknar det här ganska mycket..
 

New

Det här köpte jag idag och ja iPhonen är inräknad i det hela. Himla skönt att ha en igen! Som ni ser på den sista bilden så ska mitt hår bli lite mörkare imorgon och tre tvättar frammåt. Får se om det ser förjävligt ut och om det ens är någon skillnad på håret över huvudtaget! Lite halvnervös sådär.
Bror min kommer hem ikväll och då ska vi äta tacos och ha mys hela familjen, länge sen! Ha en bra kväll så hörs vi lite senare eller imorgon! Puss och kram!

Everything has beauty, but not everyone sees it.

Har då fått en ny design som ni kan se. Är själv hur nöjd som helst och trivs hur bra som helst med den här! Åkte hem till cajsa vid sex och gjorde kladdkaka sen gick vi till gården där bla. Jennifer och Malin var, vi spelade biljard och bara chilla galet.

Imorgon åker jag upp på stan för min iPhone har kommit!!!!! SÅ JÄVLA GLAD!  Ska också klippa mig och är inte lika taggad på det. Men det behövs.. Vet inte mer vad som händer i helgen men någonting ska vi nog hitta på ska ni se! Ha en bra helg nu ska jag se på LOL för femtionde gången. Puss!
 

Ohh yähh här kommer lite reklam haha

Hej allihopa! Det är då jag som har satt in Josefines fina design, men jag måste punktera att jag inte har gjort den ;).
Jag har bara gjort en del små justeringar och fixat en header. Ni tänker säkert typ, vem är den här tjejen?
 Jag fick ett meddelande från Josefin via min min blogg (som jag kommer skriva om lite senare) där hon skrev att hon ville att jag skulle göra en design till henne och jag ba: Jo men tjena, jag kan ju inte göra bra designer alls! Så då kom vi överens om att jag skulle överraska henne lite hahaah.
 Jag har själv en blogg, som ni mer än gärna kan kika in på! Ni hittar den här!
Jag gillar som Josefine, att fotografera och lägger ut massr med bilder på mesta mina vänner eller naturen, men jag gillar även att stå framför kameran som ni ser på bilden ovan..
 Kram, varsågod Josefine!
P.s Du är fiiin

happines exist

Har varit med Cajsa, Martin och Nickals idag! Har ingen tid att blogga egentligen men ville bara uppdatera er lite snabbt. Mammis och pappis kom nyss hem med Ben and Jerrys lycka på burk! Ha det bra!

Do you have to make me feel like, there's nothing left of me?

Hello!
Idag så har jag haft en helt chill dag i skolan, har tyskaprov imorgon och jag kan typ säga ''Hej, jag heter Josefin!'' så ska plugga lite sånt även lite matte till provet på fredag!
Puss hej!
 

that should be me


two from today

 
 
 

fotorunda med min bästa♥

Var ute och fotade med Izabelle för ett tag sen men eftersom mitt kamerabatteri valde att dö så fick jag inte så många bilder men några blev det , har dock inte lagt över dem till datorn än men de kommer ikväll!
 
Skolkatalogen kom idag, så ska roa mig med den nu ett tag! Haha älskar skolkataloger (fråga mina vänner kollar i allas gamla haha )

A dream doesn't become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work.

Hade som vanligt en chill dag i skolan som vi alltid har på tisdagar. Gjorde korv Stroganoff på hemkunskapen och den vart så jääääääääääääävla god jag och David värsta pro!
Sen jag kommit hem har jag mest tittat på  tv osånt, borde plugga men jag orkar verkligen inte! Ska nog se en film som vår bildlärare Richard visade ett tag på bilden idag, sjukt bra men hemsk kanske länkar den här på bloggen sen eftersom den finns på YT!
Kyss'
 

then and now + favorite song♥


From the summer

 
 

the typical belieber♥

 

Even if happiness forgets you a little bit, never completely forget about it.

Idag har jag varit med Emma, det vaar trevlans! Nu ska jag titta på tv och mysa med mamma som kommer hem om ett tag, pusshej!
 

perfect♥


 

129

Bulle as a frulle i fredags!
 
Ville bara säga tack till alla 129 som tittade in här på bloggen igår, såg först nu att det var så många! Så himla kul nu vill jag bara blogga mer! Puss ni är guldvärda!
 

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain

Min fina telefon!

Kom nyss hem från en träning med mitt nya lag och fyfan vad härliga tjejer! Känner att det här kommer bli asbra verkligen! Ikväll ska jag bara mysa med familjen och imorgon är det skola.. Känner att höstlovet kan få komma nu. Puss ha en bra kväll!
 

 

earrings

Köpte ett par nya örhängen här om dagen Bik Bok/ Gina.
 

follow me

Följ mig på instagram @josefinlund
Har ju inte min iphone just nu därför som det blir en bild från statirgram!
 

Friday look

Såhär såg jag ut igår, ny jacka och grejer. Den är från bik bok och kostade 350:- (rea) för er som är intresserade! Helt underbar är den!
 

Justin Drew Bieber

 Många säger till mig att jag inte kan älska Justin för att jag aldrig träffat honom. Men för mig är han ungefär den perfektaste killen som finns. Jag lyssnar på massor av olika musiksmaker men det finns en anledning till varför just Justin är den personen som är inramad och får en puss varje kväll innan jag ska sova. För mig är han underbar. Jag respekterar folk som inte gillar honom men det ger er inte en anledning till att kalla honom gay osånt. För det första så har han en flickvän och vad jag vet är man inte gay då. Och för det andra hur gör det honom bög att han sjunger som en Gud och hans största fansgrupp är tjejer?Om han nu skulle vara homosexuell så kan jag väl bara säga grattis till alla er som sagt det genom åren. Men för mig skulle han fortfarande vara världens bästa kille för man gör inte en människa genom personens lägning, am I right?
Snälla sluta klaga på honom som ni säger till oss beliebers ni har aldrig träffat honom ni kan inte älska honom så har ni aldrig träffat honom så ni kan inte hata honom. TACK OCH ADJÖ
 

autumn ♡

Hur fin är inte hösten ibland?

Don't change on me. Don't extort me unless you intend to do it forever.

Har inte gjort någonting idag, ska fortsätta med det. I like it.

Autumn is a second spring when every leaf is a flower.

 

turkey♡

Jag saknar det♥

you guys are.. limited edition.

Hugo och Gustaf min asheta telefon på bordet också..
 
Gick som vanligt i skolan idag efter skolan så drog jag Hugo och Cajsa hem till Widehammars plaaacee. Höll på med lite saker som bara vi vet haha.. Efter ett tag kom Gustaf och efter ett till tag Wilma också! Hugo försvann och jag och Gustaf gick till coop och köpte gottiii saker och sen såg Wilma,Cajsa, Gustaf och jag på film! Har haft en asmysig kväll med mina käraste vänner pussar på er!♥

♡♡♡

Min bäste iPhone gick sönder igår.. Tappade den i marken och efter det lyser skärmen blått. Den går inte och laga men betalar 1500:- och får en ny iPhone 4S, så lever just nu med en Sony Ericsson W595 underbart!!!! Men  jag klarar mig iaf, men fan vad jobbigt livet är utan en smartphone..
 
Åker till marieberg med min käre moder ikväll, puss!
 

a hole day is going by whitout a single thought of you

Från instagram, Smilla tog den igår! Fin kvallén blev där imellan!
 
Idag har jag varit med Cajsa och Jennifer + fler ett tag! Cajsa och jag lagade ihop grillad kyckling, pommes , beasååååås (livetsliv) och en liten sallad till det! Det var ganska så jättegott hade mat-koma där ett tag. Sen mötte vi upp Jennifer när hon skulle äta och sen drog vi till le gård! Haft en asbra dag och pussar till er som gjorde den!
Ska plugga SO nu sen ska jag sätta på tur&retur och somna till den NATTI!
 

hejhejhejhejhej

Klockan är 07:22 och jag är helt klar. Drar till skolan om en halvtimme CYA!